بعد از شکلات کیندر، یک مورد جدید منجر به سالمونلا شده است. این در مورد گروه Barry Callebaut و در واقع بزرگترین کارخانه شکلات سازی در جهان است.
به طور خاص، گروه سوئیسی Barry Callebaut، تولیدکننده جهانی محصولات کاکائو و شکلات، دیروز اعلام کرد که تولید خود را در کارخانه خود در ویزه در بلژیک به دنبال کشف سالمونلا در یک سری محصولات متوقف کرده است.
این گروه در بیانیه ای گفت: «کارشناسان کنترل کیفیت ما «لسیتین» را به عنوان مقصر شناسایی کردند.
یک سخنگوی تصریح کرد که “اکثر محصولات آلوده هنوز در کارخانه ویسه هستند” و این گروه در حال تماس با 73 مشتری برای اطمینان از عدم وجود آلودگی در سطح مصرف کننده است.
لسیتین چیست؟ این یک ماده چرب است که به طور گسترده در تولید شکلات پذیرایی کیلویی برای چسباندن سایر اجزای شکلات استفاده می شود.
این حادثه همزمان با بازگشایی کارخانه فررو بود که حدود سه ماه به دلایل مشابه تعطیل شده بود. به طور مشخص، کارخانه Mondelez در بلژیک برای بازگشایی در 17 ژوئن چراغ سبز دریافت کرد./abcnews.al
آیا می خواهید بدانید کدام 10 کیک شکلاتی را در این مجموعه قرار داده ایم؟
کیک مادربزرگ: معمولی تر، ساده تر و پر طعم تر به لطف لایه های کوکی، خامه و روکش شکلاتی . یک دستور العمل کلاسیک که سال به سال پیروز می شود.
بهترین کیک شکلاتی: قبلاً بارها درباره این پای کفپوش ، با کیک اسفنجی آبدار، پر شده و با کرم فراستینگ ، صحبت کرده ایم . لوکسی که می توانید در خانه انجام دهید.
بدون فر: این کیک پر از طعم است و از همه بهتر، بدون فر است. آنقدر سریع درست می شود که در عرض 20 دقیقه آن را آماده می کنید تا خنک شود.
برای کودکان: یک کیک بسیار خوب که با یک کیک اسفنجی شکلاتی ساده پر شده با ترافل درست می شود. درست کردن آن با ترمومیکس بسیار آسان است!
کیک شکلاتی سه گانه : کیک شکلاتی سه گانه معروف را نمی توان در این بررسی از دست داد. موفقیتی مادام العمر ، چه پیر و چه جوان.