درمان دو بیماری با بیسکویت شکری تایید شد

مطمئن‌تر از همه محصولات، کوکی‌های خانگی هستند، اخیراً علاقه زنان خانه دار و حتی مادران بسیار پرمشغله به تهیه خوراکی های لذیذ به میزان قابل توجهی افزایش یافته است که آمار جستجوهای دستور پخت در شبکه جهانی وب گواه آن است.

بیشتر اوقات، متخصصان آشپزی به دنبال دستور العمل های قدیمی اثبات شده ای هستند که در طول سال ها خود را ثابت کرده اند و در عین حال با ظهور طیف گسترده ای از محصولات در فروشگاه ها به طور غیر قابل قبولی فراموش می شوند.

برای ساخت کلوچه های خانگی و بیسکویت شکری به شکل اصلی از قالب های مختلف برش استفاده می شود که برخی از قنادی ها به آن شابلون می گویند.

شما می توانید این دستگاه های ساده را هم در فروشگاه های تخصصی و هم در بازار خریداری کنید، قالب ها را می توان از پلاستیک یا فلز مناسب مواد غذایی و اغلب قلع ساخت.

قلمه های یک شکل، اما با اندازه های مختلف، تقاضای زیادی دارند، با تشکر از آنها، می توانید به راحتی و به سرعت ترکیبات زیبا، طرح ها و مجموعه های هدیه را جمع آوری کنید.

 

پخت کلوچه های خانگی دشوار نیست، برعکس، می توان گفت که چنین سرگرمی به اتحاد خانواده کمک می کند، تصادفی نیست که در بسیاری از کشورهای کاتولیک یک سنت سال نو یا بهتر است بگوییم سنت کریسمس پخت مجموعه های کوکی طرح وجود دارد.

آنها را با مایه و ماستیک چند رنگ تزئین می کنند (مانند عکس) و سپس با شربت شکر به هم می چسبانند، در نتیجه، مدل‌های خوراکی خانه‌ها، درخت‌های کریسمس، گوزن‌های بابانوئل و همچنین سایر تزئینات و لوازم سال نو به دست می‌آیند.

برخی از آشپزها به این خوراکی ها شیرینی زنجبیلی نیز می گویند، اما در واقع این محصول یک شیرینی زنجبیلی خانگی واقعی است.