دختر 19 ساله ای که با کنسرو ذرت شیرین ثروتمند شد

ذرت کنسرو شده ممکن است ظاهری کمتر از آن را داشته باشد، اما شما می توانید تنها با دو ماده ساده، طعمی پر از طعم آهسته پخته شده خانگی را در هر نسخه خریداری شده از فروشگاه ایجاد کنید.

ذرت تازه وقتی که دارید پخته می شود اما این کار هم زیاد است و همه برای آن وقت ندارند، بنابراین شما به سراغ قوطی (یا کیسه ای از هسته های یخ زده) می روید و این کاملاً خوب است.

سبزیجات کنسرو شده هنوز دارای فواید سلامتی مانند فیبر، پروتئین و پتاسیم هستند، ویتامین C نمی‌تواند فرآیند گرم کردن کنسرو را تحمل کند، بنابراین قبل از حفاری از بین رفته است، اما ذرت کنسرو شده هنوز بهتر از سگ‌های ذرت منجمد است.

اگر می‌خواهید کنسرو ذرت شیرین تا حد ممکن طعم خوبی داشته باشد، از یک نمونه با کیفیت‌تر شروع کنید، به دنبال قوطی باشید که روی آن «ذرت شیرین» نوشته شده باشد.

در این دستور من از ذرت شیرین طلایی آلدی استفاده کردم، قندهای طبیعی بیشتری خواهد داشت و طعم خانگی بیشتری خواهد داشت.

نمک تقریباً همیشه به محصولات کنسرو شده اضافه می شود تا کمی طعم و مزه داشته باشد و حفظ شود، من امروز از ذرت نمکی استفاده کردم، اما می‌توانید آن را بدون نمک بخرید یا دانه‌های یخ‌زده‌ای تهیه کنید که نمک اضافه ندارند.

اگر ذرت شما نمک دارد، مطمئن شوید که وقتی این دستور را تهیه می کنید، کمتر از آن استفاده کنید، اگر از ذرت بدون نمک استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد بیشتر از من اضافه کنید.

ما بخشی از مایع قوطی را برای این دستور نگه می داریم، اما اگر می خواهید همه آن را بریزید و کمی آب تازه اضافه کنید یا حتی آن را با آب مرغ جایگزین کنید، می توانید این کار را انجام دهید، طعم نهایی کمی متفاوت خواهد بود.