با خوردن سس چیلی از در یک ماه لاغر شوید

فلفل قرمز همچنین می تواند به گشاد شدن رگ های خونی کمک کند، که به سیستم گردش خون و جریان خون در بدن کمک می کند.

همچنین تصور می شود که آنها با کاهش رسوبات چربی به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کنند، که به نوبه خود لخته شدن بیش از حد خون را معکوس می کند.

فلفل چیلی سرشار از پتاسیم است که برای تعدادی از فرآیندهای بدن انسان مهم است، هنگامی که پتاسیم با فولات ترکیب می شود، می تواند به کاهش شانس ابتلا به بیماری قلبی کمک کند، فلفل قرمز و سس چیلی همچنین حاوی ریبوفلاوین و نیاسین است که در حفظ سطح کلسترول نیز مهم هستند.

بسیاری از مردم بر این باورند که فلفل قرمز دستگاه گوارش را تحریک می کند، اما کپسایسین در واقع به عنوان یک ضد تحریک عمل می کند.

تحقیقات نشان داده است که فلفل قرمز با کاهش اسیدیته می تواند برای زخم ها مفید باشد، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات موجود در فلفل همچنین می توانند به مشکلات رایج گوارشی مانند ناراحتی معده، گرفتگی عضلات و کاهش گاز کمک کنند.

آنها به تحریک فرآیندهای ترموژنیک در بدن که گرما تولید می کنند کمک می کنند، از آنجایی که این فرآیند از انرژی استفاده می کند، در این فرآیند کالری نیز می سوزانید.

همچنین مشخص شده است که خوردن فلفل در اوایل روز (در وعده صبحانه)، باعث سرکوب اشتها می شود که به کاهش وزن همراه با ورزش متوسط نیز کمک می کند.

حیوانات دچار تاخیر در توسعه آرتریت بودند و کاهش قابل توجهی در التهاب در بدن آنها مشاهده شد، این به دلیل خاصیت ارزشمند کپسایسین است، یعنی مهار نوروپپتیدی که مسئول فرآیندهای التهابی در بدن است.

این پتانسیل را دارد که برای درمان درد آرتریت، همراه با نوروپاتی دیابتی و بسیاری از بیماری های پوستی استفاده شود، در نتیجه، فلفل قرمز طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می دهد و افزودنی آسان برای هر رژیم غذایی است.

طیف گسترده ای از خواص مثبت توسط سس های فلفل قرمز و سس چیلی مانند Dr Trouble که صرفاً از مواد طبیعی ساخته شده است، افزایش می یابد، ترکیب اصلی Dr Trouble به همراه فلفل قرمز، آب لیمو است.

این آب لیموی تازه فشرده طبیعی است و از کنسانتره استفاده نمی شود، آب لیمو منبع عالی ویتامین C است و می تواند به کاهش وزن و کیفیت پوست کمک کند.

همچنین می تواند سلامت گوارش را بهبود بخشد و از سنگ کلیه جلوگیری کند، یک بطری سس دکتر تروبل مملو از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که نه تنها طعم غذای شما را تقویت می‌کند، بلکه سلامت کلی شما را نیز افزایش می‌دهد.