چربی و کلسترول : جو مانند سایر غذاهای گیاهی فاقد کلسترول و کم چربی است.حقایق تغذیه ای جو
فیبر : جو منبع برجسته فیبر رژیمی است و حاوی فیبر نامحلول و محلول است. فیبر محلول در کاهش کلسترول خون بسیار موثر است و می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. فیبر محلول نیز از دیابت جلوگیری می کند. فیبر نامحلول موجود در جو ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
ویتامین ها و مواد معدنی نان جو رژیمی خشک حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن از جمله تیامین (ویتامین B1)، نیاسین (ویتامین B3)، آهن، سلنیوم، منیزیم، روی، مس و فسفر است.
آنتی اکسیدان ها: جو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای حفظ سلامتی ضروری هستند. آنتی اکسیدان ها به طور موثری سرعت آسیب اکسیداتیو را کاهش می دهند.
فیتوکمیکال ها: جو حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که مواد شیمیایی گیاهی هستند. وجود مواد شیمیایی گیاهی در جو به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان کمک می کند.
10 مزیت جالب جو برای سلامتی
علف جو برگ زیبای گیاه جو است. زیبایی واقعی جو در برگ ها یافت می شود و هم غلات جو و هم آب علف جو سرشار از مواد مغذی مفید برای سلامتی است. فواید جو برای سلامتی چندین است. در اینجا برخی از دلایل اصلی که چرا باید جو را در رژیم غذایی قرار دهید، آورده شده است.
جو به کاهش خطر فشار خون بالا کمک می کند
فشار خون بالا یک وضعیت پزشکی بسیار جدی است که می تواند باعث بیماری عروق کرونر قلب، حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی، نارسایی کلیه و سایر مشکلات سلامتی جدی شود.
علائم اصلی فشار خون بالا عبارتند از تهوع، سردرد شدید، استفراغ، گیجی، تغییرات بینایی و خونریزی بینی. وجود فیبر و نیاسین در جو به کاهش خطر ابتلا به فشار خون کمک می کند.