این منجر به مشکلات زیر شد:
درصد بیش از حد گاوهای پایین به دلیل دوره زایش کمتر از حد مطلوب.
ترکیب نوسان جیره با نسبت خوراک دام باگاس گاهی بسیار زیاد.
تامین انرژی اغلب ناکافی گاوها، به ویژه در اوایل شیردهی.
نسبت نسبتاً بالای گوساله هایی که از اسهال رنج می برند.
اولین نشانه ها برای تغذیه گاوها
با توجه به مشکل دراز کشیدن توصیه شد که منبع معدنی به ماده معدنی مخصوص گاوی خشک با محتوای کلسیم بسیار کم تغییر یابد. علاوه بر این، یک بولوس کلسیم باید به تمام گاوهای چند گوساله در ساعات قبل از زایمان و یک بولوس دیگر بلافاصله پس از تولد داده شود.
اساساً، با توجه به دوره زایش، غذای باقی مانده از سایر گاوها نباید تغذیه شود، بلکه فقط باید از نظر بهداشتی غذای کامل با غلظت انرژی کم (تقریباً 5.6 MJ NEL/kg TS) تغذیه شود تا سپس جیره در آخرین دوره تغذیه شود. چند روز قبل از زایش که بعد از زایمان نیز به زایش ارائه می شود.
جیره را ثابت نگه دارید و با عملکرد تطبیق دهید
یک پیش نیاز مهم برای تولید شیر موفق، ترکیبی از جیرههایی است که با عملکرد و بالاتر از همه ثابت باشد. بر این اساس توصیه می شود که جیره همیشه توسط همان فرد یا به بهترین شکل ممکن مخلوط شود. ترتیب اضافه شدن اجزاء دقت اختلاط را تعیین می کند: معمولاً مواد طولانی قبل از مواد کوتاه و خوراک خشک قبل از تغذیه مرطوب.
این یافته ها نشان دهنده اسیدوز شکمبه در بسیاری از گاوها، یعنی اسیدی شدن بیش از حد محتویات شکمبه به دلیل استفاده زیاد از خوراک غلیظ است. کف دوتایی با یا بدون نقص خط سفید که در طول مراقبت از سم مشاهده می شود نیز اغلب به عنوان علائم همراه اسیدوز شکمبه یافت می شود.
به ویژه در اوایل شیردهی، همچنین قابل توجه بود که غلظت پروتئین در شیر در 70 درصد حیوانات در 100 روز اول شیردهی زیر 3 درصد بود: نشانه واضحی از تامین انرژی ناکافی است.