آلو سیاه خشک برای کمک به درمان بیماری های عفونی است

همیشه میوه های خشک مانند آلو سیاه خشک را قبل از خوردن، حداقل زیر آب سرد بشویید. بیشتر اوقات من با آب جوش می سوزم و به سرعت تخلیه می کنم ، چندین بار این کار را انجام می دهم ، یک فیلم روغن روی سطح آب قابل مشاهده است (دی اکسید گوگرد شناور است).

آیا میوه های خشک را قبل از خوردن بشوییم؟

لزوما. ما نمی دانیم که آنها در چه شرایطی خشک شده اند و آیا میوه ها قبل از خشک شدن شسته شده اند یا خیر. بهتره در امان باشی درست است، پس از شستن آنها چندان خوشمزه نمی شوند.

بنابراین یک ظرف آب گذاشته و آبکشی می کنم و بلافاصله به دهانم می فرستم تا خیس شود. یعنی اگه خام بخورمش و اگر در کمپوت یا پخت است، پس از شستن آن را روی یک حوله خشک کنید.

البته شما به آن نیاز دارید. آنها همچنین در کیسه های گرد و خاکی، کثیف به فروشگاه می آیند. اگر آنها را بشویید، پس آب آنها سیاه است! در مورد میوه های خشکی صحبت می کنم که بر حسب وزن به فروش می رسند نه بسته بندی. آنهایی که قبلاً در بسته فروخته می شوند تمیز به نظر می رسند، در حالی که آنهایی که بر حسب وزن فروخته می شوند، البته قبل از استفاده باید خوب شسته شوند.

میوه های خشک خریداری شده در بازار، در فروشگاه، سوپرمارکت یا موارد دیگر باید ضدعفونی شوند، زیرا شرایط حمل و نقل آنها اغلب چیزهایی را به وجود می آورد.

از این گذشته، هیچ سابقه ای از اینکه چه کسی آنها را پردازش کرده و چگونه، چه کسی آنها را بسته بندی کرده، چگونه در یک انبار – در کیسه یا به صورت فله – ذخیره شده است، وجود ندارد. حتی اگر فکر نمی کنید چند نفر تا زمانی که به میز ما رسیدند این میوه های خشک را لمس کردند، در مرحله اولیه می خواهید از خود محافظت کنید.